Bilgisayarım Açılmıyor

• Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 2 yıl 1 ay önce Murat tarafından güncellenmiştir.
1 yazı görüntüleniyor (toplam 1)
  • Yazar
    Yazılar
  • #18212 Yanıtla
    Murat

Asus N56VZ Laptopa SSD Taktım (CD-ROM). Format Atıp Windows 10 u SSD ye Yükledim (Format Atarken Bütün Birimleri Sildiğim3 Eminim Ama Biçimlendirdim Mi? Biçimlendirmemek İki Windows Gibi Görür Mü Bilmiyorum) Ardından Bilgisayarı Açtım. Uzun Süreceği İçin AutoCAD İndirdim ve Kurdum. Ekran Kartı ve Diğerler Sürücüler Yüklenmeden AutoCad i Açtım. Herşey Normaldi Bilgisayarda (Biraz Kastı). Programı ve Bilgisayarı Kapattım. Tekrar Açarken Mavi Bir Ekran Geldi. Fotoğrafını Alamadım. Bu Mavi Ekran Tuşlara Bastıkça Sanki Ekranda Temassızlık Varmış Gibi Yatay Blok Blok Siyahlıklar Gidip Geliyordu. Ne Şekilde Olduğunu Hatırlamıyorum Bilgisayarı Yeniden Başlattım. Biosa Girdim (Ekran Biosta Gayet Normal ve Sabitti). Biosta SSD yi 1. Disk Olarak Ayarlamıştım Ama 1.Disk HDD Olarak Gözüküyordu. Tekrar SSD yi 1 e Aldım F10 ve Yeniden Başlat Yaptım (Kaydedip). Ardından Bilgisayar Açılmadı. Önce Ekrana Elektrik Gelmediğini Düşünüp Ekrana Giden Kabloları Anakart Üzerinden Söküp Taktım. Sonra Ekranka Alakalı Olmayıp Power Tuşuna Bastığımda Bilgisayarın Fanının Bile Çalışmadığını Farkettim. Yani Power Tuşuna Basıyorum. Power Düğmesinin Işığı Sürekli Yanıyor (Bu Normal). Klavye Işığı 3 Sn. Kadar Yanıp Sönüyor (Bu da Normal). Fakat Ekran ve Fanda (HDD,SSD vs.) Hareket Yok. Bilgisayarcı Anakart Yandığını Söyledi Bu Doğru Mudur. Nasıl Yaptırabilirim Bilgisayarı??

1 yazı görüntüleniyor (toplam 1)
Yanıtla: Bilgisayarım Açılmıyor
Bilgileriniz: